• Selam Privatskole
  • Elmegårdsvej 1, 8361 Hasselager
  • selam@selam.dk
  • Henrik Sørensen den 01-07-2016

Selam Privatskole ønsker alle en rigtig god og oplevelsesrig sommerferie.

Vi ses igen til skolestart mandag den 8. august kl. 08.00.

• Henrik Sørensen den 01-07-2016

Standpunktskarakterer for 2. semester af skoleåret 2015-16 nu tilgængelige online!

Kære forældre og elever,

Det er nu muligt at se og godkende jeres barns Standpunktskarakterer for anden del af skoleåret 2015/16. For at se og godkende karaktererne skal I følge denne vejledning:

Gå ind på hjemmesiden www.tabulex.net

Du kan nu vælge mellem kategorierne ”Personale”, ”Forælder” og ”Elev”: Vælg ”Forælder”

Du skal herefter vælge mellem 4 forskellige log-in: Vælg ”Tabulex skole”

Du skal nu logge ind med NEM ID: Log ind med NEM ID

Du bliver nu præsenteret for en menu med ”Skolebestyrelsesvalg, Karakterer og Skoleindskrivning”: Vælg Karakterer

Du skal nu vælge hvilken kommune og hvilken skole dit barn er tilknyttet: Vælg ”Aarhus Kommune” og vælg ”Selam Privatskole” og klik ”OK”

Du kan nu se dit barns karakterer. Husk at kvittere for at have set karaktererne!

Skulle du opleve problemer med at se dit barns karakterer, så kontakt venligst skoleleder Abdulhamid Sørensen på hs@selam.dk